onsdag 21 november 2012

Fullt hus!

Ja, haer aer det verkligen stort hjaerterum. Det verkar naemligen som att det gar att fa plats med hur manga stjaertar som helst i en liten trea. Igar kvaell anlande Uma och Dhrubas tva barn samt Umas syster. De har varit i deras hemby i oever fem veckor medan det var festivaler och ledigheter. Poonam som bor haer tillfaelligt verkar stanna kvar. Sa nu aer vi 8 personer och da saknas aenda Dhrubas brorson som aer kvar i byn, men vaentas komma inom kort. Dessutom aer det konstant andra slaektingar och vaenner haer. Jag och Anna aer forstas foraerade med ett eget rum.

De har myyyycket svart at forsta att man kan bo ensam. "Menmen, sa du aer inte gift? Da bor du vael hos dina foeraeldrar? Naehae, de kanske bor i en annan stad? Men da bor du vael i alla fall med dina syskon?"

Astha 9 ar och Abiskhar 11 ar, oeversociala sma varelser.

Poonam muntrade upp sjuklingen med flaeta.
Den inhemska medicinen verkar ha gjort susen. Magbekymren har, peppar peppar, gett sig av, eller mellanlandat hos Anna. Eventuella biverkningar av mirakelmedicinen har jag inte maerkt nagot av....aen.

.

12 kommentarer:

  1. Du kanske ska ta och flytta hem till oss, vi har ju ett litet krypin över ;)
    Kram Storasyster

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kanske kan behoevas som aklimatisering sa att jag inte far torgskraeck av alla lediga ytor naer jag flyttar in i huset ;)

      Radera
  2. Ja Sofia det blir till att vänja sig vid en annan bekvämlighetszon mot vad vi är vana.
    Det var en vacker fläta. det skulle vara kul att se dig framifrån.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Musiklurar i oeronen och (latsas) jobba aer det enda som funkar foer att fa en liten egen bubbla foer en stund ;)
      Kram

      Radera
  3. Obs Jag glömde kramen från mamma

    SvaraRadera
  4. Skönt att höra att du mår bättre. Vi håller på att tapetsera om Moas rum så hon har fått lov att tränga ihop sig med Tova :) Efter en vecka börjar de gnällas lite. Dags att ge dem perspektiv från Nepal ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Goer det :) De haer kidsen har ju inte ens ett gemensamt rum, sa de aer hoegt och lagt precis oeverallt. Helst vaeldigt naera och gaerna latandes vaeldigt illa. De kommer troligtvis att driva mig till vansinne inom en mycket snar framtid...

      Radera
  5. Fin fläta! Jag skulle nog bli galen av alla folk! Finns det några fina djur i Nepal? Vilda eller tama.
    *kramar*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Bor ju liksom i stan, sa det aer hundar och kossor som gaeller. Hur manga av dessa som har aegare eller inte har jag ingen aning om. Har foerresten sett nagra getter och hoens ocksa. Men det aer bara till att forsoeka taenka bort allt vad individer heter annars skulle jag vara vaeldigt ledsen precis hela tiden. Och troligtvis fylla ett helt flygplan med djur pa vaegen hem...

      En sak jag taenkt pa aer att det aer foervanadsvaert lite faglar med tanke pa att det ligger sopor utomhus. Har bara sett en och annan kaja. Men sa aer ju hundarna och korna ganska snabba pa att snaska i sig av soporna.

      I det vilda finns i de soedra delarna av Nepal finns det massor av djur sags det. Leoparder, tigrar, elefanter, noshoerningar, apor...

      Radera
    2. Du kan få ta med djuren hem till mig och Rufus! Vi har en stor gård som de kan bo på!
      Trodde först du skulle skriva att hundarna och korna snaskade i sig kajor... det vore konstigt! {:

      Radera