tisdag 6 november 2012

Lite om nagot...

Var ska jag boerja? Det finns redan hur mycket som helst att beraetta, sa jag vet inte vad jag ska prioritera.
Igar hjaelpte jag i alla fall Anna att undervisa 8 galna ungar i engelska. De ar mellan 11 och 15 ar och far den har hjaelpen utoever att de gar i skolan. Det ar semestertider har pga en festival sa normalt kan det vara uppemot 30 barn. Jisses, hur galet kommer inte det all bli i det lilla pytterum vi vistades i? Den grupp med kvinnor som jag hade hoppats kunna undervisa aer nerlagd, sa det ar nog bara till att vaenja sig med barnen :) Annars aer det hur oklart som helst vad som ska goras. Dhurba som basar over det hela vill gaerna att jag hittar pa egna projekt, vilket kanns skitsvart nar man inte vet nagonting om landet och manniskorna. Naja, det visar sig...de verkar inte forvaenta sig att jag ska jobba ihjael mig precis...

Hur som helst, laegenheten vi bor i aer 3 rok. Har bor Uma (mamman), Dhurba (pappan), Poonam (en tjej som de tar hand om) och sa jag och Anna. Deras tva barn aer i deras ursrpungsby pa semster. Normalt bor aeven Umas syster och Dhurbas brorson har, jag gissar att det blir fullt oes naer alla aer hemma. Maten aer god, aeven om jag nog kanske kommer att troettna pa ris morgon, lunch, middag.


Det lilla koeket. Fran vaenster Uma, Laxman, Dhurba och Anna aetandes frukost.
Det jag hittills sett av stan aer manga sma gataor, med sma affaerer, folk som kor bil, motorcykel och cyklar som galningar. De fartgupp som finn flyger de oever. Behoever jag saega att det tutas friskt? Att man efter en timme utomhus aer svart i naesan saeger vael ett och annat om luftkvaliteten...

Kor finns det foerstas ocksa pa gatorna. Och en massa herreloesa hundar i mer eller mindre bra skick...


Ko som hittade lite graes precis utanfor doerren i foermiddags.


Grym utsikt fran taket mot bergen. Tyvaer skyms de raett bra av diset.
Det far nog bli allt foer nu. Det aer snart dags for barnklassen igen. Ha det gott!

4 kommentarer:

 1. Vet inte riktigt var min kommentar på förra inlägget tog vägen så testar igen! Skönt att höra att allt gått bra och att du redan hunnit uppdatera så mycket, det bådar gott :)Behöver du några pedagogiska tips är det bara att höra av sig ;)

  Kram lillasyster

  SvaraRadera
 2. Hejsan! Bra att resan gick OK. Det ser ju trvligt ut att ha kossa utanför dörren. Gick en tur runt Storsund med Castor idag.Han verkade någotsånär pigg i alla fall när vi gick hemmåt.
  Ha det bra
  Pappa
  Lotta hälsar

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Vilken spännande miljö! Lite annat än utsikten på IKEA bygget från jobbet. På torsdag kör vi ett pass i Plättbacken igen, tror det blir 6 ggr upp och ner samt lite styrketräning.
  Bäst du hittar någon slinga med några hårda backar i, annars hänger du inte med när du kommer tillbaka!

  Hälsningar från lunchjoggaren

  SvaraRadera
 4. Härligt att höra att du är på plats och kommit igång. Kram

  SvaraRadera