torsdag 8 november 2012

Onsdag

Uppkopplingen aer inte supersnabb precis och ibland ingen alls. Mitt talamod aer som saekert bekant inte det baesta...sa det haer inlaegget var taenkt igar, men jag gav upp. Men haer aer iaf en rapport fran gardagen.

Dagen startar med det supersota kryddiga teet. En stund senare bjoeds frukost dvs ris, dahl och groensakscurry, med nagot som liknade mangold tror jag. Gott, men lite tveksamt till frukost... Efter det vankades tvaett. Tvalen som anvaends luktar inte blomma precis, men jag tror det blev rent :)

Tvaett nere pa garden

Torklinor pa takterassen

Eftersom vi aennu inte har sa manga uppgifter spenderas en hel del tid lapandes sol pa taket, planerandes kvaellens barnklass. Anna har sett till att det finns kaffe i huset, sa det avnjoets ocksa pa taket, kryddat med tea masala. Mumsigt!

Barnklassen i kvaell fungerade bra. De aer tjattriga som tusan, men idag foersoekta jag agera stenhard (nja, lite halvhard...) ordningskvinna och det funkade hyfsat. Vi avslutade med att leka raketen, vilket blev vansinnigt populaert, med en ljudniva som inte var av denna vaerld. Maste komma ihag att fota ungarna.

Efter ett samtal igar med Uma och Dhurba om att bade jag och Anna aer mest intresserade att jobba med aeldre tjejer eller kvinnor sa har de nu troligtvis lyckats skrapa ihop sju vuxna kvinnor som ocksa vill foerbaettra sin engelska. Kanske ska de samla ett gaeng tjejer i oevre tonaren ocksa, sa vi kan bilda en tjejgrupp, nagot som Anna jobbat mycket med i Sverige.  

Sa nu aer det alltsa redan torsdag. Klockan snart 12 haer. Aterigen en slapp foermiddag. Planerat lite infoer forsta engelskaklassen foer kvinnorna.

Naehae, det gick visst inte heller. Ovanstaende behagade inte publiceras verkar det som. Sa nu har vi avverkat introduktionen av kvinnoklassen...som visade sig besta av tre kvinnor och tva maen....jaja, man kan inte alltid fa som man vill. Nu trycker jag pa knappen igen, far vi se om det publiceras...


1 kommentar:

  1. Raketen tycks funka lite överallt... Testade en gång på en grupp korgossar från Belfast som jag hjälp-basade över.....BIG MISTAKE!

    Men OTROLIGT populärt!

    Kul att du börjat komma in i vardagen.

    /T

    SvaraRadera