onsdag 14 november 2012

Robin Hood

Nejnej, nagot firande av broeder eller systrar var det inte idag. Nej idag skulle vi ivaeg pa nagot slags tiggarresa...att ta fran de rika och ge till de fattiga. I stort gick det ut pa att ett gaeng fran nagot projekt akte runt till vael bemedlade maenniskor och samlade pengar till fattiga i sin stadsdel. Och sa enkelt som att aka dit och straecka fram naeven var det inte. Nej, det skulle dansas och sjungas till foerbannelse. Da staelldes det fram ett fat med pengar och frukt, men det var inte nog med det. Nejnej, da skulle det mjoelkas ut lite till i nagot slags skadespel eller foerhandling som pagick en evighet. Rikemannen tog fram en till liten sedel da och da under tiden hela gruppen skallade ”deusire” som ordagrannt betyder ge huvud, men hade nagot att goera med nagon prinsessa som offrat sitt huvud. Hur som helst mycket troettande. Nu vaenter tydligen kortspel. Jag skulle helst bara laegga mig pa rygg och sova...
  

Utsikten hos den foerste rikemannan som bor i utkanten av stan.


Inoevad dans...

...spontandans...

...och till slut slaeppte alla loss, saerskilt gubbarna..

Foer stunden- troett, kall, proppmaett efter ytterligare ett lass ris. 


6 kommentarer:

  1. Mycket ris mycket fest mycket kortspel hur är det egentligen med arbetet??
    Castor är fortfarande pigg, klarar både täpprundan och storsundsrundan med glans.
    Pappa

    SvaraRadera
    Svar
    1. Inte jobbar man under semestern heller. Aer det festival sa aer det. Jobbet aterupptas pa soendag.

      Radera
  2. Hej gullet! Det här är ju fantastiskt roligt! Att vi inte fick se dig dansa på någon bild?? Gudars, lite mer spontandans skulle vi behöva här hemma, det är så grått så grått. Men vi har nya fina skåp! Ett med ditt namn till och med.
    Kramar! /Hanna

    SvaraRadera
    Svar
    1. Faktiskt sa deltog jag i massdansen pa sista staellet naer det var riktigt moerkt ute ;) Och sjaelvklart lanade jag inte ut kameran till nagon da.
      Oh, vad roligt att fa ett eget skap. Tur att jag har nagot viktigt att se fram emot naer jag kommer hem!

      Radera
  3. Halloj! PRECIS det jag noterade också - var är fotot med en dansande Sofia?!? Fint väder här, har varit soligt i en vecka ungefär och kring 5 plusgrader. Nu börjar snart julpyntet komma upp i stan, kommer nog dock inte slå ert pyntande tror jag. Kram från Emma

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag hoppas att pyntet haer inte sitter uppe lika laenge som julpyntet daer hemma. Det aer galet mycket kuloerta lampor pa vissa hall. Men sa aer de ju ganska faergglada oeverlag haer.

      Radera