tisdag 20 november 2012

Nattsvart

 Nu naer Tihar, ljusets festival aer oever, aterupptas de regelbundna stroemavbrotten. Ett par timmar varje foermiddag och kvaell staengs stroemmen av stadsdelsvis enligt nagot schema jag aennu inte foerstatt mig pa. Da aer det batteridrivet och pannlampa som gaeller i ett par timmar. Igar kvaell passade moerkret utmaerkt med mitt humoer, som var allt annat aen pa topp. Dels pga frustration oever foer lite jobb och sa, dels pga att min mage blivit saemre igen. Eftersom den svenska medicinen hjaelpt foega, sa tog Uma med mig och koepte nagon nepalesisk medicin i morse. Sa nu hoppas jag pa baettring. Annars ligger jag snart haer som ett litet russin.


4 kommentarer:

 1. Hoppas du mår lite bättre för magen är inte att leka med. Du har säkert fått nån dundermedecin som stoppar upp direkt. (det brukar finnas)
  Tänk positivt
  Kramar mamma

  SvaraRadera
 2. Hej hoppas att slipper att bli som ett russin.Hälsningar från Karin Runesson som jag träffade på ett samrådsmöte ang Ösjön Runn området.
  Svårt med projekt? Lär dem göra rondeller.
  Kram Pappa

  SvaraRadera
 3. Hoppas du kryar på dig snart!
  Jag såg en ponny och en pappa på promenad när jag var kattvakt åt din katt. Din katt försökte dessutom äta upp min näsa!
  *kramar*

  SvaraRadera
 4. De borde köpa hundra procent vattenkraftbaserad från Borlänge Energi istället. Vi säljer inte magmedicin så där kan vi tyvärr inte hjälpa dig. Krya på dig Sofia!
  //Anders Å

  SvaraRadera