söndag 11 november 2012

Svett...


Soendag innebaer vanlig arbetsdag haer, men vi aer ju inte alltfoer uppbundna sa idag laddade vi minsann foer traening! Vi hade naestan gymmet for oss sjaelva, endast en biffig sak som stod och frustade i nagon maskin. Loepbandet aer inte elektroniskt...sa det tog ett tag innan jag fattade att de fyra olika banden gick olika ”fort". Aer mer foertjust i terraeng aen maskiner om man saeger sa, men jag aer inte helt saeker pa att det aer sa uppskattat att bleka vaesterlaenningar springer runt i tights pa gatarna. Sa inomhus aer vad som bjuds.

Det stoersta problemet sen var att veta hur man ska bete sig vid ombyte och dusch. Men med lite hjaelp tror jag att vi undvek att skaemma ut oss alltfoer mycket. Vi lyxade till det med varmvatten foer 50 Rs (ca 4kr) per person. Bjuder pa en haerligt svettig bildkavalkad!Observera hur vael ansiktsfaergen matchar vaeggarna ;)


Hepp!

5 kommentarer:

 1. Vad duktig du är!
  Du måste ju framstå som monsterstor och monsterbiffig jämfört med napaleserna! (nepalesarna, nepal..arna..?)

  SvaraRadera
 2. Jo, det aer inte ofta man kaenner sig sa haer stor och klumpig. Nepalerserna aer generellt bade korta och naetta. Uma som jag bor hos aer jaettelang...dvs 2 cm kortare aen jag ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det låter som ett bra land! Där kanske t.o.m jag kunde känna mig lång! ( :

   Radera
 3. Hej Soffan!

  Kul att se att du ligger i, särskilt framför spegeln där. Kan man inte få köpa lite olja och smörja in sig med så att musklerna framträder bättre?

  /Emma

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst serru ;) De anvaender olja till mycket, men tyvaerr finns det nog inget annat aen bilringar som skulle framtraeda pa mig. Angrar att jag inte fotade bilderna pa vaeggarna pa gymmet. Daer var det oljigt vill jag lova.

   Radera